vdc-webA partir de divendres 15 de març, a les 13h, el nostre despatx posarà a l’abast dels clients la nova plataforma d’arxiu documental i comunicació anomenada Virtual Doc.
Virtual Doc permet que client i assessor comparteixin permanentment la documentació i informació que es genera a l’assessoria des de qualsevol plataforma mòbil. Aquesta plataforma estalvia molt temps alhora que un procés de verificació específic fa impossible cap error en la classificació de documents i arxius, i permet als clients accedir-hi de manera immediata, molt senzilla i amb les màximes garanties de custòdia de les dades.
Amb Virtual Doc els clients de Ramió Assessors rebran comunicats personalitzats, podran consultar qualsevol document generat o manipulat pel nostre despatx i podran si així ho desitgen enviar qualsevol document per correu, tot sense sortir de Virtual Doc.
Virtual Doc és un repte més del nostre despatx adaptat als nous temps de la societat del coneixement, empreses cada vegada més connectades tecnològicament, i amb la filosofia d’aportar més valor afegit als nostres clients a través d’eines que es facilitin la gestió i els permetin ser més eficients.