Coneixes VIRTUALDOC? És el teu arxiu documental al nostre despatx. En ell hi desem les nòmines, els impostos, els comptes anuals i molt més.

El nostre despatx va ser pioner al 2007 en el disseny i implementació d’un sistema d’arxiu documental a disposició dels clients i posteriorment va ser totalment renovat i batejat amb el nom de VIRTUALDOC. Nom que li va posar en Joan Ramió Martín que va participar molt activament en el seu desenvolupament.

Actualment a l’arxiu hi ha més de 70.000 documents -sí, més de 70.000!- i el client que té el rècord de documents arxivats en té 1.305.

Ramió Assessors

VIRTUALDOC és accessible des de la pàgina web www.ramioassessors.com i va néixer per posar ordre en l’acumulació i dispersió de documents que va comportar la digitalització dels despatxos professionals. Sovint els clients no sabien on s’havien desat els seus impostos o necessitaven trobar les nòmines d’un mes concret o el contracte d’arrendament del seu negoci. Amb VIRTUALDOC això va quedar concentrat en un únic lloc, accessible tant des d’un ordinador com des d’una tauleta o mòbil.

L’accés a VIRTUALDOC és valorat pels nostres clients com un servei més i obté sempre una nota ben alta quan hem fet una enquesta de satisfacció.

Alguns detalls més sobre VIRTUALDOC: 

  • Saps quants accessos s’hi han fet durant el mes de juliol? Més de 500.
  • Saps  quin és el document més antic? Un model 347 de 2003 d’un client actiu.

Si encara no coneixes VIRTUALDOC entra-hi i, si tens dubtes, contacta amb nosaltres. T’hi ajudarem.

Ramió Assessors