Recepcio ajuntamentDimecres 13 de novembre l’Alcalde de Girona, Carles Puigdemont  ens va rebre a l’Ajuntament per interessar-se pel projecte Virtualdoc que el nostre despatx va presentar al certamen Sage del “Despacho inteligente” on obtingué el primer premi.

L’Alcalde, que es va mostrar molt interessat tant pel projecte com per les noves tecnologies ens va comentar que l’administració faria bé també de simplificar determinats processos amb l’aplicació de les T.I.C. que repercutirien finalment en benefici dels ciutadans. Ens va manifestar que iniciatives com la de Ramió Assessors amb el projecte Virtualdoc contribueixen a situar en primera línia  el nom de Girona com a ciutat on la innovació hi és ben present.

L’Alcalde ens va encoratjar a seguir en aquesta línea d’innovació i excel·lència en la nostra feina, aspectes que va destacar com a claus per assolir l’èxit empresarial.

Finalment l’Alcalde Carles Puigdemont ens va proposar de fer-nos una foto davant la bandera de Catalunya amb el trofeu que ens acredita com a guanyadors del certamen de Sage.

 
Recepcio ajuntament II