Ramió Assessors, seleccionat com a mentor per a la nova estratègia empresarial del xuixo de Can Castelló

Ramió Assessors ha estat escollit per l’empresa El Xuixo de Can Castelló com a experts en assessorament especialitzat en estratègia empresarial per acompanyar a la marca després de ser una de les empreses guardonades pels premis Projecta’t de la Diputació de Girona.

En els pròxims mesos Ramió Assessors haurà de desenvolupar l’estratègia empresarial del Xuixo de Can Castelló en una etapa de creixement i expansió geogràfica. Amb la mentoria de Ramió Assessors, esperen arribar a nous mercats i establir acords comercials estratègics.

El Xuixo de Can Castelló és l’obrador per excel·lència, amb més de 120 anys d’història, en l’elaboració de l’autèntic xuixo de Girona, una recepta centenària i marca registrada que ha anat passant de pares a fills.

L’any 2018, Julià Castelló i Pilar Campos van inaugurar l’obrador de pastisseria que avui en dia es coneix com a l’únic obrador especialitzat en l’elaboració de xuixos, totalment creats de manera artesanal diària i manual. Totes les matèries primeres utilitzades per a la seva elaboració són de Km 0: llet del Baix Empordà, ous del Pla de l’Estany i farina de Girona entre altres.

Aquest 2020, El Xuixo de Can Castelló s’ha presentat a la segona edició dels premis Projecta’t. Els premis Projecta’t són creats per la Diputació de Girona, amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses joves del territori de les comarques gironines. Can Castelló ha estat escollit per ser una marca d’emprenedors i amb una de les iniciatives més rellevants i amb més potencial de creixement. 

Així doncs, El Xuixo de Can Castelló ha confiat amb els valors que constitueixen els pilars fonamentals de Ramió Assessors que es basen en la passió per la feina ben feta, l’eficiència i l’agilitat a l’hora d’oferir resposta a les necessitats dels clients i la professionalitat dels nostres assessors.

Els serveis més destacats de Ramió Assessors són la gerència compartida i l’assessorament a l’empresa familiar. En aquest cas s’uneixen les prestacions d’un i altre perquè el Xuixo de Can Castelló assoleixi els seus objectius empresarials.

Des d’una gerència exterior, sempre compartida amb el responsable principal del client, es permet visualitzar els problemes fora del cercle emocional de l’empresa i, d’aquesta manera, aconseguir els propòsits i objectius.

Des de Ramió Assessors volem agrair a l’empresa El Xuixo de Can Castelló la confiança que ens dóna per desenvolupar i executar el seu pla estratègic de manera conjunta i obrir-se a noves oportunitats.

“Gerència compartida, treballem pel teu èxit”

Ramió Assessors