Comunicat Oficial de Ramió Assessors en relació als fets de l’1 d’octubre de 2017 a Catalunya 

Ramió Assessors SL manifesta el seu total rebuig als fets que van passar ahir a tot el territori de Catalunya conseqüència de l’extrema repressió de les forces policials així com de la seva presència en territori català. Fets com els de Sant Julià de Ramis, el col·legi verd de Girona, l’Ajuntament d’Aiguaviva entre altres, no s’haurien d’haver produït mai i han deixat en el nostre record particular i també en el record col·lectiu una taca que perdurarà en el temps.
Ens posicionem a favor de la democràcia i del dret a decidir dels catalans i de qualsevol altra poble que de forma pacífica el vulgui expressar de la millor forma que ens ofereix la democràcia: les urnes.
És per això que Ramió Assessors SL es suma avui a l’acte de protesta que tindrà lloc davant de l’ajuntament de Girona i per aquest  motiu el nostre despatx tancarà totalment de les 11:30h a les 12:45h.
Ens sumem igualment a la jornada de vaga general prevista per demà dimarts 3 d’octubre durant la qual el despatx estarà tancat.

Posem  a la vostra disposició un telèfon de contacte exclusivament per si teniu alguna urgència: 682.89.79.58 

 
També us volem fer saber que modifiquem el nostre calendari laboral per adequar-lo a la racionalitat que la nostra societat ens demana des de fa anys. Apliquem les modificacions següents:
El dia 12 d’octubre treballarem amb normalitat amb horari de 8h a 15h.
El dia 13 d’octubre el despatx estarà tancat i oferirà un servei d’atenció per mòbil per atendre possibles urgències.
El dia 6 de desembre treballarem amb normalitat en horari de 8h. A 15h.
El dia 7 de desembre el despatx estarà tancat i oferirà un servei d’atenció per mòbil per atendre possibles urgències.
 
Joan Ramió Vila