Fruit de la nostra experiència de 30 anys

Assessorament en situacions concretes que precisen la màxima eficiència i rigor professional. Els diferents serveis de Consultoria aconsegueixen un increment de valor significatiu per l’empresa, l’empresari i el particular, i la certesa de prendre la decisió amb seguretat.

En la consultoria és quan la combinació de formació i experiència dels nostres professionals es posa a prova, amb la finalitat d’aconseguir la millor solució en cada cas.

Només després de 30 anys d’experiències viscudes i de formació es poden afrontar els reptes de la consultoria. Disposem de diferents professionals per abastar l’ampla categoria de serveis que aquesta ofereix: economistes, advocats i graduats en diverses matèries, tots ells  experts en cadascuna de les seves disciplines per atendre els reptes plantejats.

Des de comprar una empresa a planificar la successió en el teu negoci. Defensar-te a hisenda. Augmentar el valor de la teva societat. Recuperar el què és teu. Estudiar la competència. Auditar la teva situació fiscal. Incrementar la rendibilitat. Negociar amb els bancs. Confeccionar el teu pla de viabilitat. Resoldre un conflicte. Ajudar-te amb una inspecció de treball. Dissenyar la teva gestió i gestionar el projecte. Valorar el risc fiscal. Definir objectius a llarg termini. Finançar la compra d’una empresa. L’informe de Due Dilligence. Aconseguir la rendibilitat que vols. Auditoria laboral. Separació de socis. Defensar-te al tribunal econòmic.

La consultoria és un dels serveis més ben valorats al nostre despatx i, els diferents encàrrecs, ens han proporcionat moltes experiències que ens permeten resoldre els nous reptes amb molta més eficiència. 

Sigui quina sigui la teva necessitat et podem assessorar. Ens pots consultar, et truquem nosaltres.

Accepto la Política de Privacitat.*

Accepto l'enviament de comunicacions comercials


* Camps obligatoris

Característiques