Vols treballar amb nosaltres?

La nostra empresa esta caracteritzada per una cultura d’innovació i millora constants.
La cerca de noves formes de treball, el disseny de serveis professionals de qualitat i la formació constant dels nostres professionals són elements característics de la nostra organització.

Si vols desenvolupar la teva carrera assolint el nivell d’assessor en els diversos àmbits de la nostra activitat, si ets una persona amb l’ambició d’arribar a ser un professional, aquesta és la teva pàgina.

Àrees en les que pots desenvolupar la teva carrera:

Laboral

El departament laboral és un dels més dinàmics del despatx. No hi ha estacionalitat, és el dia a dia el que caracteritza aquest departament. Nòmines, contractes, acomiadaments, consultes de clients, relacions amb l’administració, inspeccions de treball… Cal ser ordenat i sistemàtic en aquest departament.

Comptable – fiscal

Les relacions personals amb els clients, el seguiment de la comptabilitat, l’obtenció de resultats fiables. Una feina caracteritzada per la constància dels professionals i la planificació i seguiment de la fiscalitat de l’empresa.

Fiscal

L’assessoria fiscal és sense cap mena de dubte una de les professions en les que la formació continuada té més importància. La fiscalitat de les empreses i persones canvia molt sovint i té tanta lletra petita que cal estar al dia en tot. L’experiència és en aquest àmbit, la base d’un bon professional.

Jurídica

El departament jurídic requereix professionals amb gran dedicació, professionalitat i un tracte molt proper al client. Els professionals per el despatx jurídic han de compartir els nostres principals valors: transparència, eficàcia i capacitat resolutiva.

Vols que et truquem?

Missatge

Accepto la Política de Privacitat.

Accepto l'enviament de comunicacions comercials