Per tu, empresari, que mai tens temps

Sabem que ser empresari és gairebé sempre sinònim de treballar moltes hores i no tenir mai temps per poder fer res.

És per això que, pensant en tu, disposem d’aquest servei adreçat a les micropimes, societats o persones físiques. Resolem una bona part de la gestió de la teva empresa i assumim la confecció de la comptabilitat, la gestió i l’assessorament en els àmbits laboral i fiscal.

T’enviem un informe mensual perquè estiguis informat del què necessitis. Trobaràs tots els teus documents, impostos, nòmines, informes, etc. a Virtualdoc. on hi pots accedir gratuïtament sempre que vulguis.

Oblida’t de bona part de la gestió de la teva empresa, nosaltres ens encarreguem.

A més a més, si la teva empresa té noves necessitats i vols assumir part d’aquesta gestió, t’aconsellem i t’acompanyem en el procés d’implementació de programari. T’ho posarem fàcil. Et podem ajudar a cobrir totes les necessitats, tant si ets una persona física com una societat: comptabilitat, facturació, cartera, estocs, magatzems, compres, vendes, producció, CRM, etc.

El 99% de les empreses són com la teva: microempresa o petita empresa. Nosaltres també ho som i, per això, pensem com tu. T’oferim serveis de qualitat perquè et siguin útils, sense complicacions i amb tracte directe amb el teu assessor o assessora. T’avisem d’allò què t’interessa i et recomanem el que pensem que et pot ser útil.
Resolem amb agilitat els teus problemes del dia a dia: la comptabilitat, temes d’hisenda, la gestió laboral o els requeriments. Tens tots els teus documents al teu arxiu documental Virtualdoc perquè no perdis temps cercant-los. Estem amb tu i amb la teva empresa.

Vols saber quina és la nostra proposta? Nosaltres et truquem.

Accepto la Política de Privacitat.*

Accepto l'enviament de comunicacions comercials


* Camps obligatoris

 

Característiques