El passat 17 d’octubre es va celebrar una jornada al Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines en la que es va tractar el tema: La professionalització dels negocis dels agremiats. El despatx RAMIÓ ASSESSORS SL de Girona conjuntament amb el Bufet RAMIÓ ADVOCATS  amb qui el primer manté una aliança, van presentar i explicar als molts assistents diversos aspectes de la gestió dels seus negocis per tal d’assolir el nivell de professionalització que l’entorn actual, altament competitiu i complicat requereix.

A la ponència, RAMIÓ ASSESSORS SL va presentar una eina de gestió desenvolupada exclusivament pel control dels negocis de carnissers i xarcuters que d’aquesta forma poden disposar d’eines professionals adaptades a les seves possibilitats i negocis.

La forta competència de les grans superfícies comercials així com els canvis en la demanda dels consumidors fan que tots els negocis, també els dels agremiats, s’hagin de gestionar amb la màxima professionalitat. En aquesta línia, el model de gestió presentat per RAMIÓ ASSESSORS SL va interessar molt a la nombrosa assistència a l’acte que va emplenar la sala d’actes de petits empresaris del sector.

RAMIÓ ASSESSORS SL i RAMIÓ ADVOCATS  assessoren a multitud d’empreses de diversos sectors en diversos àmbits com el tributari, mercantil, civil i laboral.