Treballem pel teu èxit

Servei adreçat a empresaris que volen que la seva empresa vagi bé en tots els aspectes i que precisen més que una simple gestió. Per això, som una part més de la teva empresa i ens avancem a les necessitats.

Posem les coses fàcils i realitzarem cada pas amb seguretat, certesa i eficiència gràcies a una àmplia experiència i formació dels nostres millors assessors i col·laboradors.

Parlarem i treballarem conjuntament temes financers, d’estratègia empresarial, de màrqueting, de fiscalitat, de relacions laborals i aspectes mercantils. Sempre a prop teu per aconseguir els teus objectius.

En vols saber més?

Estem amb tu i amb la teva empresa, amb qui si no? Ens motiva que tinguis èxit i que el teu negoci vagi bé. Ens esforcem a treballar allò que és important, amb dedicació i tenacitat. Parlem el teu llenguatge, perquè treballem junts. Aconseguim que el teu entorn també treballi per tu -el banc, els proveïdors, els teus col·laboradors- i, així, tardem menys en assolir objectius.

A la teva empresa, al nostre despatx, per Skype, per e-mail, per WhatsApp, com et vagi bé. El més important és que les coses surtin bé i que notis la diferència. Estem segurs del que fem perquè ens estudiem totes les feines com si fossin la primera, treballem amb seguretat, amb professionals que t’acompanyen en totes les decisions – fàcils i difícils-.

Hem après molt d’empreses que, com la teva, lluiten pels seus objectius. Compartim el que aprenem treballant per les empreses, perquè tinguis el que vols i el que la teva empresa necessita.

Et farem una proposta adaptada a la teva empresa,nosaltres et truquem. objectius. Compartim el que aprenem treballant per les empreses, perquè tinguis el que vols i el que la teva empresa necessita. 

Et farem una proposta adaptada a la teva empresa, nosaltres et truquem.

Accepto la Política de Privacitat.*

Accepto l'enviament de comunicacions comercials


* Camps obligatoris

Característiques

Algunes de les accions del nostre servei Gerència Compartida amb la teva empresa:

Actuacions de gerència compartida

Ramió Assessors comptem amb una dilatada experiència de més de 29 anys en assessorament i gestió a empreses i persones en múltiples sectors – actuant amb rigor, seriositat i implicació-. Per això, realitzem plans de viabilitat realistes i en fem, no només el seguiment, sinó les correccions que calen perquè s’assoleixin els objectius definits.

El servei de Gerència Compartida esdevé, així, la base de treball per la millora dels resultats de l’empresa, amb actuacions conjuntes amb l’empresari. Som part del seu equip.