Project Description

“Sempre havíem actuat sense cap previsió, ara sabem exactament el que hem de fer”.

El pla de viabilitat i les actuacions previstes han permès passar d’uns marges molt per sota dels del sector a uns marges molt millors i a sobre augmentar les vendes.

En només 8 mesos s’han capgirat totes les finances de l’empresa havent realitzat algunes de les següents actuacions:

  • Disseny d’un pla model en Excel que serveix de referència i que es controla mensualment.
  • Incorporació d’un sistema de control dels costos de producció que han permès conèixer els marges exactes i poder incorporar productes amb els marges suficients per facilitar l’obtenció de beneficis.
  • Re-disseny de l’oferta amb criteris gastronòmics i econòmics.
  • Negociació de deutes amb entitats financeres i amb l’administració fins a fer viables els pagaments.
  • Disseny de la plantilla de personal limitant el seu cost al econòmicament possible trobant un equilibri entre les necessitats productives i econòmiques.
  • Altres actuacions…

Comentaris del propietari:

“Abans de treballar amb Ramió Assessors teníem una informació comptable que no reflectia la realitat de la situació de l’empresa ara, als pocs mesos d’haver començat treballar amb ells ja tenim informació molt fiable i ràpida, ens serveix per valorar el grau de compliment del pla de viabilitat”.

 

“Quan dissenyàvem un plat no teníem límits en la part gastronòmica però si en el preu, el mercat ens limita en aquest aspecte. Ara hem trobat un perfecte equilibri entre gastronomia i valor, a l’empresa li va molt bé i els clients segueixen satisfets”.

 

“A l’empresa hi ha dues àrees de negoci però no sabíem quina era l’aportació als resultats de cada àrea, ara a Ramió Assessors ens han dissenyat un sistema fiable i senzill per poder-ho determinar, ara sabem on estem”