Miquel Cuenca, Rosa Martin, Joan Ramió, Joan Ramió i Elena Ramió celebrant el premi a la sortida del congrés.

Miquel Cuenca, Rosa Martin, Joan Ramió, Joan Ramió i Elena Ramió celebrant el premi a la sortida del congrés.

El despatx es va presentar al certamen amb una solució innovadora que permet que clients i assessor comparteixin la informació des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

El nostre despatx ha estat el guanyador del segon certamen Despatx Intel·ligent Sage amb el projecte Virtual Doc, que destaca per ser una solució tecnològica per a assessories. Ramió Assessors era una de les cinc empreses finalistes que concursaven per rebre el premi Or, que es va anunciar dijous passat en un acte a Barcelona dins el sisè Congrés Sage d’assessories i despatxos professionals. El sistema, permet que client i assessor comparteixin la documentació i informació que genera l’assessoria, amb estalvi de temps i millora de l’eficiència i seguretat en relació al correu electrònic per exemple. En aquesta edició si van presentar 100 inscrits. Ramió Assessors té la seu a Girona i té una experiència de més de 25 anys en l’assessorament d’empreses i persones.

Per nosaltres és una gran satisfacció el reconeixement obtingut en aquest certamen nacional per Virtual Doc, que es va començar a idear fa sis anys. “Amb la plataforma d’arxiu documental, els clients accedeixen molt fàcilment a tota la documentació generada pel seu despatx, això els dóna confiança i suposa un estalvi de temps a ambdues parts, ja que es pot consultar des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu connectat a Internet”. A més, amb la plataforma l’assessor coneix en tot moment quins són els documents arxivats d’un o de tots els clients en només veure-ho. Els altres quatre despatxos finalistes eren de Sevilla, Almeria, Madrid i La Coruña.

Aquesta innovadora plataforma, que permet l’arxiu massiu de documents de tots els clients i les àrees de l’assessoria o despatx amb tan sols un sol clic, està pensada per no perdre el temps, per ser útil. Per això, es pot visualitzar la informació, descarregar-la, enviar-la per correu, etc. I tot en un entorn de màxima seguretat.

Volem donar les gràcies a tots aquells que ens van donar suport tant a Twitter com a les votacions per email per haver-ho fet possible, MOLTES GRÀCIES!